Inne på upploppet

Hej,
Vill bara säga tack till er som skriver kommentarer och läser här regelbundet. Känns skönt att veta att det finns folk som bryr sig om mig. :) Så tack. Ni betyder mycket för mig!

Två bra saker.

- Jag jobbar inte på midsommarafton så jag är gärna med och organiserar något med er andra som är lediga.
- Jag klarade duggan idag. Med mindre marginal är vad jag brukar ha och det kändes väl inte så bra, men jag fick åtminstone godkänt. Får lägga i ytterligare en växel så kanske det går... Usch, det känns så jobbigt! Vill bara att tentan ska vara över. Men det var iaf en bra sak att jag klarade duggan.


Fick världens finaste kort från min lillasyster idag. Kom på att jag saknar henne väldigt mycket.

Och så såg jag Pirates of the Carribean - At World´s End igår kväll. Okej, det är ingen djup, uttänkt film... men jag gillar den! Skrattade rakt ut flera gånger och det gör jag aldrig när jag ser på film. (Om det inte är Team America dvs) Det enda som är jobbigt är Keiras obefintliga skådespeleri. Hon har sin "sexig, farlig och cool- min" som går ut på att sära på läpparna och kisa med ögonen - och så gör hon det i hela filmen. (Hon är dock lite cool när hon får hålla sitt peptalk till besättningen. I vanliga fall är det bara killar som får göra det i filmer.)

Nu laddar vi för brännbollsyran här i Umeå. Det är tydligen en dödligt seriös tillställning...

Oväntat besök

Mamma och pappa har varit här. Jätteroligt, och skönt att få ett avbrott i pluggvardagen. Känns bra att bara få vara och prata lite. Vi hann med lite shopping på stan (och på ICA!), ett restaurangbesök på Tapas och t o m träning på IKSU. Har fått en del födelsedagspresenter som står här på mitt rum. Får inte öppnas förrän nästa måndag...lång tid. :)

Men sedan var det tillbaka till vardagen. Jobbade lördag, och pluggade idag. Har dessutom korridorsvecka nu så jag har precis ägnat en timme åt att försöka göra något åt köket. Lite bättre blir det väl iaf...

Utanför är det sol - och regn. Fint.

Jag längtar till sommaren nu. Vill få träffa alla vänner som är långt bort. Vi ska göra så mycket roligt i sommar! Vill börja med grillkväll.. :) Känns bra att alla redan är i stan när jag kommer hem. Ska bara göra den där tentan först... Vi kollade på en gammal tenta idag. Vi kunde ungefär två frågor av 20 st. Det är inte så bra, va? Fast vi kunde nästan alla frågor på tentan från terminen efter så det gäller väl att ha tur... Annars blir det inte mycket semester i augusti.

Nej, nu ska jag ut och grilla lax och äta ostbricka. Vi ses!
Till Emilie!


ANNOUNCEMENTANNOUNCEMENTANNOUNCEMENTANNOUNCEMENTANNOUNCEMENTANNOUNCEMENT

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, EMILIE!

Ha en superdag idag, gör bara roliga saker och glöm inte bort att ta för dig av allt gott. :)

image35

Alaria

Har tittat på bättre begagnade kläder på internet idag. Visste inte att det fanns så mycket - så billigt - att köpa. Bättre att återvinna kläder än att slänga dem. Kunde inte bestämma mig för något, men jag hittade väl en tre-fyra stycken klänningar jag skulle kunna tänka mig. Så sälj vidare era avlagda trasor istället för att göra er av med dem så sparar vi lite på resurserna..

Gjorde även soltestet på
apoteket, och det visade sig att jag bör ha faktor 25 när jag är ute i solen. I så fall har jag varit väldigt dålig på att smörja in mig rätt. Ska försöka sköta mig bättre den här sommaren.

Är lite ensam ikväll och känner mig smått rastlös. Dåliga program på teve, en dåligt-samvete-hög med böcker på skrivbordet som jag borde läsa, och ett fullständigt tomt kylskåp. Borde egentligen bara gå och lägga mig så att det blir morgon, men är som sagt för rastlös.

Avslutar med ett tevespels-tips. Jag kan inte slita mig från Final Fantasy XII. Vackert och spännande! Det gäller att hålla sig sysselsatt när man inte vill plugga. :)Söndagsvardag

Och så var det söndag igen. Veckorna går så fruktansvärt snabbt när man blir äldre. När jag var liten varade ett sommarlov en evighet, nu är det knappt att jag hinner inse att jag är ledig innan det är över.
Just nu är problemet att tentan närmar sig obönhörligen, och att jag inte förstår var tiden tar vägen. Ibland undrar jag om jag har lärt mig något på den här kursen ännu. Huvudet känns så där tomt och ekande när jag försöker komma på vad vi egentligen har gått igenom. Nu är det åtminstone anatomi-veckor som borde gå lite lättare.

Idag lämnar katten Ringo oss. Efter att han hårat ner varje kvadratcentimeter i Kalles rum samt hållit oss vakna hela nätterna (vi har sovit hos mig i en månad nu) så är det dags. Äntligen ska han få gå ut igen. Känner mig glad för hans skull. :)

Just det ja - det har ju varit Valborg också. Vi kan ju ännu inte jämföra oss med Uppsalas hundraåriga traditioner, men vi gör vårt bästa. Jag, Lotta och Amanda fixade till en storslagen champagnefrukost i min korridor med alla tillbehör. Mycket att ordna innan, men också väldigt lyckat. 26 personer blev vi till slut.
På kvällen var vi på sittning på Skogis. Där hade de iaf en hel del traditioner som vi aldrig råkat ut för tidigare, men det var trevligt och kvällen gick snabbt. Fick en chans att träffa Kalles kompisar också (äntligen) och de visade sig vara väldigt trevliga. Ska till John på inflyttningsfest nästa helg.

Annars är allt väldigt stilla och vardag i mitt liv just nu. Händer inte så mycket, går till skolan, pluggar och tränar lite. Det är visserligen rätt skönt. Har fått sommarjobb på Lindgården också, så jag behöver inte oroa mig för min framtida ekonomi.


CHAMPAGNEFRUKOST.

image34