To Some It´s a Feeling In the Heart

Jag klarade det!! Känner mig helt befriad, lättad, lycklig och avslappnad. Har gått och dragits med den här oron och pressen sedan jul och det är extremt skönt att få lägga det hela bakom mig. Ingen omtenta. I´m at peace.

( Visst, jag har tenta nästa vecka också men det spelar faktiskt ingen roll hur den går. Den är liten, lätt och snabbinläst. En omtenta på den är inget jag behöver grubbla över. )

Kalle trivs bra med nya klassen, nya programmet och den nya framtiden. Nollningen är i full gång, men när jag väl ser honom verkar han vara rätt nöjd. Känns skönt att vi båda två har fått ordning på våra liv.

Imorgon blir det inflyttningsfest och utgång. Ikväll blir det lugn och ro.Efter regn kommer solsken?

Två fantastiskt tunga veckor av tentaplugg är över. Jag tycker inte jag har gjort något annat än att plugga från åtta på morgonen tills jag somnat på kvällen. Jag skrev tentan i måndags och jag tror jag har en chans på ungefär 45% att jag klarat den. Det känns som ett ganska hårt bakslag med tanke på vilket jobb jag har lagt ner, och på hur mycket jag faktiskt kan. Jag hade inte tvekat att godkänna mig själv. Svaret kommer nästa vecka, på fredag. Det är en lång tid att vänta. Går det inte så är omtentan 9 feb. Vet inte hur jag ska orka börja om igen, men det får jag ta då i så fall. Ska försöka att inte tänka på det så länge.

Som omväxling från organsystem, hormonproduktion och bulbus duodeni har vi ägnat den här veckan åt etik. Något som klassen är måttligt road av just nu. Visst, det är jätteviktigt och det är intressant - egentligen. Bara inte just nu - när vi inte har sovit på två veckor  och huvudet är fullkomligt tomt. Förhoppningsvis får man återhämta sig lite den här helgen så vi orkar med medicinsk psykologi nästa vecka. Det är ju nu jag ska "utvecklas professionellt"! Trust me, I'll need it. :)

Känner mest för att åka hem till Sundsvall men det dröjer nog till någongång i februari. Vill gå på spa-dag med mamma och Katarina, gå i butiker, äta god mat och ta en paus från studierna.

Tjejgänget hade en idé om en roadtrip på amerikanska västkusten i augusti. Det vore ju fantastiskt roligt, men sen var frågan om jag och Kalle skulle åka någonstans på jullovet. Hmm. Kanske ska köpa några trisslotter så att jag kan göra båda? :) Svåra beslut som jag gärna uppehåller mig vid.

Jag får väl höra av mig igen när tentan är rättad...men nu är det snart helg! Min första sovmorgon på länge. Och så har jag ju födelsedagsbestyr att ordna med.