Hard Rock, Hallelujah!

Nyligen hemkommen från en superhelg i Uppsala/Stockholm. Lyckades med att tajma in alla bussar och incheckningar på vägen ner, så det tog bara ca två timmar hela resan. Inte illa va? :) Vi fick bo hos Petra som överlät sin säng till oss och själv sov på golvet. Vi tackar så mycket! Och för kladdkakan!
Hann även med att hälsa på Petras "nya" pojkvän Emil, som visade sig vara jättetrevlig och kul. De är ett sådant fint par.

Tidig morgon, och vidare till Stockholm. Kalle och jag shoppade loss ordentligt. Blev över tusenlappen, men jeansen jag fick tag på blev jag verkligen nöjd med. Vi köpte dessutom varsin frozen yoghurt, så stämningen var på topp. :) Och inget stockholmsbesök utan SF-bokhandeln. Hittade dock inte Children of Hurín så det blev inget handlat. Här är ett fult kort utanför. :)

På eftermiddagen så slöt sig Kristin, Petra och Emil till oss och vi gick och åt på en restaurang medsushi/kinamat-buffé. Dessutom fanns det massor med glassmaker att välja på till efterrätt.
Sedan lämnade jag kameran obevakad en liten stund. Petra kollar att kusten är klar....
Och så tog de de här fina bilderna på efterrätten. Smaskens...?

Vi hann med en öl på TGiF innan det var dags att ta sig till konserten som var hela anledningen till resan. Här har Petra och Kristin precis lyckats stjäla till sig ett bord.Konserten var också bra. Och i tid, för en gångs skull. Inga långa timmar väntande framför scenen. Det är ett band jag har velat se live, och nu har jag äntligen fått göra det. Sharon, som är lead-singer, har en fantatiskt röst. Förstår inte hur hon orkar hela konserten i ett svep. Jag var iaf ordentligt hes när jag kom ut därifrån. Ett extra plus var att vi hann med 23.10 tåget till Uppsala så det blev både billigt och tillräckligt med sömn. Tack allihopa som hjälpte oss (med böcker, mat, sovplats, handdukar, öl och chips :))!

Och såhär fint var det i Kungsträdgården

image32

påsktider

Det har varit en härlig påsklovsvecka. Fantastiskt skönt att få en anledning att inte behöva bry sig om Westphal-Edingers kärna eller anterolaterala bansystemet. Däremot inte sagt att jag inte känner mig långt efter det jag borde kunna. Får se om jag lyckas förstå något den här kommande veckan.

Kalle och jag åkte hem förra torsdagen och träffade vännerna på fredagen. Det blev en snabb återträff, men det känns bra att vi fortfarande kan hitta tillbaka till varandra och att alla tar sig tiden att träffas de få gånger vi har chansen. Petra och Kristin träffar jag iaf redan nästa helg, då vi kommer ner för att gå på Within Temptation-konserten (och shoppa loss i sthlm).Jag antar att jag snabbt kommer att bli anmäld för brott mot personuppgiftslagen - men då kan ni väl kommentera här så kommer jag nog alldeles säkert att ta bort bilden....

På lördagen flög jag och föräldrarna till Alicante, Spanien, för att hälsa på lillasyster. Roligt att se hur hon har det och var hon är. Efter att vi handlat på IKEA och skaffat henne en personlig tränare så tror jag att hennes standard höjdes några steg. Fin stad var det iaf! Synd bara att vi hade otur med vädret - molnigt varje dag utom en, och då blåste det istället. Det kändes bra att få vara med familjen ett tag.En extra bonus var när vi skulle åka hem. När vi kom fram till incheckningsdisken så sa hon som jobbade där att "jag ser att ni har förbokat platser, men eftersom ni är en sådan lång familj kan ni få sitta med extra benutrymme - om ni vill. Det kostar ingenting." Vi kände oss smått utvalda. We´re the tall family!

Hann också med att fira morfars födelsedag ute på landet. Det är så väldigt vackert där nu när våren börjar komma. Längtar tills det är dags att fylla på vatten i poolen. :)

Det blev dessutom en bonuslunch tillsammans med Erika på lördagen. Kändes jätteroligt att få träffa henne en stund. Hon är en sån där varm, förtrolig och äkta människa som man inte kan annat än tycka om.


Här är lite bilder också. När vi var i Spanien så bodde vi precis i bröllopskvarteren så det fanns fantastiska klänningar överallt. Min favorit var den längst till höger. Tyvärr låg solen på där så det gick inte att få en bild utan att hela glaset reflekterade.

Söndagsvardag

Det blev 108 eller 109 p på Kalles högskoleprov. Om det var 109 p kan han ha skrivit 2.0, men det spelar egentligen ingen roll. Han kommer in här i Umeå hur som helst. Så nu blir vi läkare båda två. :)

Vi har fått en katt idag - men bara för en månad. Vi är "akuta fodervärdar" tills de hittar ett permanent hem att utplacera honom i. Men han verkar gosig och snäll, så det blir nog bra. Och egentligen är det ju bara Kalles så om jag lessnar kan jag ju alltid gå hem till mig... ;) Får bifoga en bild så småningom.

För trött för att skriva mer nu. Håll till godo så länge.