Mellandagar

Länge sen sist - och jag skyller på histologitenta. Har inte hämtat mig från det nederlaget ännu och jag har ytterligare (?) ett att se fram emot här efter jullovet. Har börjat titta på det jag ska repetera till vår 29 p tenta i januari och det finns verkligen inte den minsta chans att jag kommer att klara den. Känner mig som ett stort pucko som tydligen inte har lärt mig något under hela terminen...Får jag hoppa ner en termin så är jag ju lite närmare Kalle i tiden iaf.. Men nu tänker vi inte mer på det! Ignorance is a bliss.

Julen har varit jättefin. Mamma och pappa överraskade oss med en veckas storstadssemester i New York. Vi åker i mars och jag ser verkligen, verkligen fram emot det. Restips tas tacksamt emot. Juldagen var jag på Stadshuset vilket var väldigt trevligt. Halva kompisgänget försvann, men vi som blev kvar lyckades fördriva tiden ändå. Länge sen jag såg många av de som var där. Mathias W är heller varken förlovad eller gift som jag tyckt mig läsa i tidningen. Där ser man. Bra arrangemang, och skönt att slippa köa. Tydligen hade killarna lite problem att få beställa i baren..men men, annars allt bra.

Imorgon ska vi ha sushikväll, allihop. Blir första gången jag gör det, men de andra har nog koll. Nyår verkar bli en oplanerad historia. Får se om någon dyker upp. Är sjuk just nu så känner mest för att dra ett täcke över huvudet och glömma hela verkligheten. Hoppas det vänder tills dess och att entusiasmen slår ner.

Ska krypa ner någonstans och försöka krya på mig. Ta vara på ledigheten och håll tummarna för skidväder. Lägger ut lite bilder på facebook från juldagen senare.