Julstämning

Då var vi hemma igen efter några dagar i Tjeckien. Inte illa va? Enda tråkiga var att ingen kände för att följa med. (Ni missade något!) Jag har varit förkyld, men jag försökte tänka bort det och då gick det ganska bra ändå. Gått omkring på alla mysiga gator, tittat på slottet och druckit varm choklad med vispgrädde på små caféer i gamla stan. (10 kr!)
Jag handlade inte något - för ovanlighetens skull - men Kalle fick till en hel del så jag fick utlopp för mitt shoppingbehov ändå. Jo, en sak köpte jag! Givenchys nya parfym - Ange ou démon.

Innan vi åkte till Prag så var jag på Winnerbäck-konsert med Amanda. Vilka minnen. :) Och jag var så nära att få gå ut och dricka öl med Lasse...typiskt. Han avslutade spelningen med Kom, änglar. Underbart. Förbandet, Abalone Dots, var också bra. (Såg du dem med, Karolina?)

Har ni börjat förbereda för julen? Jag kunde inte hålla mig längre och det blev lussebullsbak igår. Har fryst in dem nu så det borde räcka en liten stund iaf. Ska ha en stor bakdag innan första advent. Pepparkakor, knäck, havrekakor, tryfflar och julskinka... Jag åker hem en sväng till Sundsvall (8 dec) för att gå på julbord med familjen med.
Vi har snö på marken för tillfället. Och i träden. Det kanske kan få ligga kvar en liten, liten stund iaf...Är så fantastiskt vackert.         
      

Mashiara

How perfect would everything be
If it wasn't filtered through me
How bright would not the sun shine
Had it not been hidden by cloudsVissa dagar bara är. Meningslösa på något sätt. Det kändes så när jag vaknade i morse, och det känns fortfarande så. Som om jag går runt och missar massa saker hela tiden. Känns som om allting glider mig ur händerna. Gör jag det bästa av mitt liv? Skulle det inte kunna bli lite bättre? Borde jag inte förändra något? Göra något.

Och jag ska göra något. Ikväll har jag fått den stora äran att få en gratisbiljett till Winnerbäcks spelning av Amanda. Så mycket mer tur än så kan man inte ha. Ska verkligen lyssna in hans nya skiva idag så jag har lite koll på den. Jag hoppas på de gamla favoriterna. Kom änglar, Timglas och Hugger i sten. Ska bli jätteroligt att få se honom igen.

Annars saknar jag fantasy. Jag saknar världarna, karaktärerna, känslan, musiken, tankarna, idéerna, skrivandet och allra, allra mest saknar jag Alethea. Igår kom Confessor iaf. Ska hämta ut den idag och försöka att inte börja på den förrän jag åker till Prag. Kommer att bli svårt.
Dreaming of a White Christmas

Vinter kom, och försvann igen. Är det vår nu?
(Det här är den stora, och enda, nackdelen med att bo vid havet)

Kalle har fått sin kallelse till intervju. Den 28 november får ni hjälpa till att hålla tummarna, men än så länge ser det bra ut. Spänningen stiger.

Såhär såg det ut hemma på baksidan när jag var där

image42