I farten

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tyvärr fungerar det inte att lägga upp bilder från den här datorn. Får fixa det sen. :/
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hej och hallå!
Inga uppdateringar och inga bilder (som jag lovade). Det kommer...snart. Måste bara ladda batterierna till kameran och så tänkte jag passa på att ta lite mer bilder på midsommarafton som ni kanske vill titta på sen. Verkar bli en jättebra fest iaf. Många som kommer och hela huset för oss själva. Några av de som kommer har jag inte träffat på ett år. Ska bli skoj. :) Hoppas att Frida kan ta sig ner från Härnösand också.

Jag jobbar. Ganska mycket iaf. Tidiga mornar, men det är faktiskt väldigt roligt. (Jag jobbar på äldreboendet Lindgården som vårdbiträde i sommar). Imorgon går jag själv för första gången, men det ska nog gå bra. Massa tårta och firande blir det också - det är ju midsommar! Bästa tiden på året. :)

5 juli åker jag upp en sväng till Umeå och inreder lite och städar ur det gamla korridorsrummet. Spännande.

Som sagt, det kommer mer sedan. Ha det bra!

(Inget svar om tentan än. :/)

Tentan

Ja, det där gick ju inte så bra. När jag först bläddrade igenom tentan kändes det rätt bra, att jag hade koll på det mesta. Tyvärr dök det upp rätt många småfrågor som jag inte fick till, och jag klantade mig på några andra. I slutändan leder det nog till att jag inte kommer över gränsen...*suck* Om de inte hade höjt gränsen på den här tentan från 60% till 65% hade det nog gått bra, men det var väl något infall som vår kurssamordnare fick. Slutgiltiga svaret får jag om ungefär två veckor så vi får väl se om det skett något mirakel.

Försökte muntra upp mig själv på kvällen med tentafest och grillning. Gick ganska bra, men sedan skulle vi säga hejdå till alla så då blev det jobbigt igen. Känns så konstigt att vi inte ska ses på flera månader! Vi hade iaf jättefint väder, och det var många som kom. Roligt. :) Vi var borta vid Nydalasjön och det var så varmt i vattnet! Hade lätt badat om jag tänkt på att ta med mig bikinin...typiskt.  Får passa på i slutet av augusti istället att bada där.
Ska lägga upp bilder från igår kväll när jag kommer hem, så då får ni kolla igen.

Nu sitter jag och väntar på Henrik som jag ska åka med. Vi ska vara fem pers i bilen och något säger mig att det kommer att bli riktigt svårt med packningen. Hoppas jag får med mig allt iaf..  Men nu kommer jag hem och det ska bli jättekul att träffa alla igen. Ska försöka att inte tänka på tentan fram till midsommar.

Kommer att sakna alla er i Umeå. :/ Ta hand om er i sommar (och använd solkräm!)

Sambo!

Ja, nu är det klart. Kalle och jag flyttar ihop i en tvåa till hösten! :) Kommer att bli jättebra.
Uthyrningsdelen verkar redan vara avklarad också. Ringde en T1:a efter några timmar. Hon ska få se den imorgon och vill hon inte ha den så kanske en kompis i klassen tar den istället. Skönt att det verkar lösa sig iaf...
Men så ni vet. It´s official. :)

image36

hanging in there

Ja, det blir dåligt med uppdateringar under den här perioden. All tid jag får över borde automatiskt gå till att plugga. Tyvärr vill inte min hjärna automatiskt ta in mer information, vilket gör att jag inte kan utnyttja tiden som jag borde. Fast jag tror på att pauser är viktiga - och att upprätthålla ett liv trots tentor. Jag kämpar emot så gott jag kan. (Förhoppningsvis fixar jag tentan ändå..men det återstår ju att se.)
Nu har dessutom min korridor börjat bege sig hem, och det går flyttbilar utanför huset varje dag. Kalle åker hem imorgon, så snart är det bara jag och minklass som är kvar i Umeå...ungefär. Börjar kännas att andra har fått sommarlov iaf.

Världens finaste väder har vi här! Känns som att vara utomlands. Härligt härligt. :) Ikväll ska jag grilla med Kalle och dricka lite vin. (El pedrosal - gott rödvin *tips*)

Köpt resa till Gotland nu också. Vi åker dit 4 augusti och blir borta till 11:e. Tält, cykling och medeltidsveckan!

(Just det ja, vi står 2:a på en jättefin lägenhet också. Ända problemet är att det ingår ett uthyrningsrum i lägenheten, så det blir dyrt om vi inte får det uthyrt...men det borde vi ju få. Vi får se hur det blir på tisdag. )