Åker hem/bort

Nu är jag på väg "hem" till Sundsvall. Vad sk ajag säga hem till? Lätt förvirrande. Vår lägenhet är iaf mer hemma än vad våra studentrum någonsin var.

Anledningen till att jag åker hem är ju som sagt SSWB reunion, men också för att hinna träffa Anna, Cecilia och Kristin. (Och Petra, men hon är med i SSWB. :)) Blir nog utgång på fredag, för första gången i sommar (!).
Dessutom kommer Kalle vara rätt upptagen här, eftersom han har mottagningen av nollorna att ta hand om samtidigt som han jobbar. Lika bra att umgås lite med mamma och pappa! Saknar dem med.

Fick 3000 kr extra i lön än beräknat. Glad överraskning! Tyvärr hade jag lite mer utgifter än beräknat med, så det blev ändå inte så mycket över... Tur att jag har lagt undan pengar att köpa lite nya höstkläder för. :)

Färdig med rivstarten nu. -5,1 kg totalt. Det mesta var nog vatten för så mycket skillnad kan jag inte se. Känner mig lite lättare iaf.

Newlysambos

Nu är vi nyinflyttade. Sambos. (Scary)
Men det går bra. Det har blivit så väldigt fint. Mamma har tapetserat om vårt kök och det känns precis som det café som jag hade tänkt mig. Det finns lite kvar att fixa men i stort är det klart. Ska bli roligt att bjuda hem folk hit.
Jag har inte riktigt kunnat vänja mig vid att bo med Kalle än, eftersom han jobbar hela mornarna (på flygplatsen) och sen har han varit borta och ordnat med nollningen.
Jag stannar nog här i Umeå till efter helgen och sen kommer jag tillbaka till Sundsvall igen. Har ju reunion med SSWB till helgen.

Har fastnat för Miss Li. Gillar även låten hon gör med Lars Winnerbäck. Visst är den fin?

-4,6 kg. Undrar hur länge det håller i sig?
Jag var tillbaka på IKSU igår. Vad jag har saknat det!

Nu ska här städas lite. Saknar mina vänner redan.

Känns som vardag igen.

Kalle har sin sista semestervecka nu. Känns trist, men han ska ints jobba så mycket nästa vecka iaf. Han åker till Umeå på söndag, och jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Var tänkt att vi skulle åka upp tillsammans med blå-saaben, men den lade av utanför ICA igår så nu kan vi inte ta oss någonstans. Jag hade velat hitta på lite saker de här sista dagarna, men nu kan vi ju bara sitta här. Inga utflykter eller så. Tråkigt!
Dessutom håller vi på med vår GI-rivstart så vi kan inte ens trösta oss med lite godis eller glass...Har iaf gått ner 1,5 kg så det är väl alltid något positivt. Humöret är mindre positivt dock...

Ska på Rhapsody in Rock ikväll. Fick gratisbiljetter av morfar så man får ju passa på.Tillbaka till framtiden

Det är lördag och min sommarvecka på Gotland är slut. För den här gången. Kalle har redan börjat planera för nya dräkter så vi får väl se hur det blir nästa sommar. Det har hur som helst varit en väldigt bra vecka. Perfekt tajmat med vädret. Sol, sol, sol och sol - och när det regnade så var det på morgonen och natten. Enda nackdelen var att medeltidskläder saknar inbyggd AC. Hade behövts...
Vi har hunnit med medeltidsmarknaden, tornerspelen, jycklare, besök i domkyrkan, många glassar (!), picknick vid havet, cykelutflykt till Lummelunda, solning och havsbad samt ett perfekt avslut på medeltidskrogen Clematis där vi fick äta med händerna och servitrisen slukade eld och kom med kannor med öl. Om jag varit 14 år hade jag aldrig kommit hem igen...jag hade varit helt trollbunden av allting omkring mig. Tyvärr har jag förlorat lite av den där förmågan att fullkomligen gå in i mina andra världar. Jag saknar det väldigt mycket. Träffade dock en gammal bekantskap från den tiden. En av Tolkien-killarna från #sor. Inte illa. :)

Imorgon blir det kräftskiva. Det måste också hinnas med innan alla åker hem till sina städer i Sverige. Själv åker jag till Umeå den 20e augusti, men jag räknar med att komma hem en sväng till innan terminstarten.

Ta vara på sista dagarna nu!