Efter regn kommer solsken?

Två fantastiskt tunga veckor av tentaplugg är över. Jag tycker inte jag har gjort något annat än att plugga från åtta på morgonen tills jag somnat på kvällen. Jag skrev tentan i måndags och jag tror jag har en chans på ungefär 45% att jag klarat den. Det känns som ett ganska hårt bakslag med tanke på vilket jobb jag har lagt ner, och på hur mycket jag faktiskt kan. Jag hade inte tvekat att godkänna mig själv. Svaret kommer nästa vecka, på fredag. Det är en lång tid att vänta. Går det inte så är omtentan 9 feb. Vet inte hur jag ska orka börja om igen, men det får jag ta då i så fall. Ska försöka att inte tänka på det så länge.

Som omväxling från organsystem, hormonproduktion och bulbus duodeni har vi ägnat den här veckan åt etik. Något som klassen är måttligt road av just nu. Visst, det är jätteviktigt och det är intressant - egentligen. Bara inte just nu - när vi inte har sovit på två veckor  och huvudet är fullkomligt tomt. Förhoppningsvis får man återhämta sig lite den här helgen så vi orkar med medicinsk psykologi nästa vecka. Det är ju nu jag ska "utvecklas professionellt"! Trust me, I'll need it. :)

Känner mest för att åka hem till Sundsvall men det dröjer nog till någongång i februari. Vill gå på spa-dag med mamma och Katarina, gå i butiker, äta god mat och ta en paus från studierna.

Tjejgänget hade en idé om en roadtrip på amerikanska västkusten i augusti. Det vore ju fantastiskt roligt, men sen var frågan om jag och Kalle skulle åka någonstans på jullovet. Hmm. Kanske ska köpa några trisslotter så att jag kan göra båda? :) Svåra beslut som jag gärna uppehåller mig vid.

Jag får väl höra av mig igen när tentan är rättad...men nu är det snart helg! Min första sovmorgon på länge. Och så har jag ju födelsedagsbestyr att ordna med.

Kommentarer
Postat av: K

Jag håller tummarna att tentan gick vägen! Sitter själv och väntar på tentaresultatet med stigande nervositet. Kram.

2008-01-17 @ 21:38:36
Postat av: Emilie

Vet hur det känns, hade tenta igår och vet inte riktigt hur det gick och även om jag hade fått göra om de senaste veckornas tentaplugg så hade jag gjort på samma sätt, kände mig rätt säker när jag gick dit. Se till att njuta av en helg utan plugg nu, resten kommmer att lösa sig :) Kalle fyller år väldigt snart va? Du får hälsa honom grattis från mig och ett lycka till med hans påbörjande studier. Kram

2008-01-18 @ 16:24:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback