Nutid och framtid

Det blev en tung helg den här veckan. Är nästan skönt att den snart är över.
En semla, yoga, och en god middag blir räddningen på den här dagen - och livet ska ju levas en dag i taget. Försöker långsamt lära mig det, men det är väldigt svårt för en sådan som jag. Jag lever mitt liv en månad i framtiden. Det borde i och för sig betyda att jag är i New York nu och det är ju inte helt fel.

Här är min preliminära plan för våren.
- dugga 29 feb
- NY 5-15 mars
- ~20 mars - sista minuten!
- tenta 11 april
- Svansjön, Sthlm 3 maj
- födelsedag 28 maj
- tenta och sommarlov, 5 juni
- Frigiliana 16 juni

Det känns bra. Mycket att se fram emot. Mina pengar kommer nog att ta slut efter halva tiden, men det löser sig på något sätt. Jag får tjäna pengar senare i livet istället.

Du är svår att leva utan, jag är svår att leva med

Lyssnar på Elin Sigvardssons nya skiva, A Fiction. Den passar mig bra nu. Livet går lite upp och ner och det är isigt på vägarna. Önskar mig solsken i alla hjärtans dag present.

Mitt hår är ännu kortare nu, med lång lugg. Och så är jag "honungsblond". Ska snart bestämma mig om jag gillar det eller inte, men jag tror det.

Ska äta semlor med vännerna ikväll. Med mycket grädde och mandelmassa.


På begäran då.. :)

Lördagmorgon

Det är lördag morgon och alla ligger och sover. Mamma och Katarina i sovrummet och Kalle på golvet i vardagsrummet. Jag kan inte sova så sent längre.

Min andra tenta gick kanske bra. Jag hoppas på det, men bryr mig inte speciellt mycket.

På måndag ska jag äntligen få gå och klippa och slinga mig igen.

På torsdag åker jag till Tärnaby med delar av klassen. Behöver komma bort härifrån ett tag så det känns bra. Åt lunch med (bredvid) Jens Bygdmark igår så det måste ju vara ett tecken.

Ska se om jag kan väcka de andra nu...