Stress och hjärtklappning

Klockan är halv nio, torsdag kväll. Det är ingenting på teve (House på tisdag, Grey´s på onsdag) och Kalle jobbar till tio. De senaste två dagarna har jag knappt sett honom. Vi går om varandra hela tiden, men det blir bättre nästa vecka. Själv har jag också varit upptagen. Jag har två duggor och det har blivit rätt långa dagar på biblioteket och framför böckerna. Imorgon gör jag histologiduggan och sen är jag ledig. Ledig! Hur många helger kan man känna att man faktiskt inte har något (direkt) att plugga! Helt fantastiskt.
Det känns bra efter den här veckan. Lite stressad, en del ångest, mycket kroppsliga symtom, känslighet, en miljon utslag varje natt osv osv. Ska bli riktigt skönt att bara få sitta i helgen och ta det lugnt och hoppas att det blir bättre. Har kommit igång med konditionsträningen igen och spinningen känns som mental avkoppling.
Tror att jag har lite problem med omställningen till vintermörker. Brukar bli såhär varje höst. Bara snön kommer så blir allt så mycket lättare. Hoppas på snö på julafton det här året... :P

I korthet:

  • Just nu längtar jag efter premiären av Elizabeth. Får rysningar varje gång jag ser trailern med Cate Blanchett.
  • Confessor av Terry Goodkind är beställd. 13/11 släpps den. Spännande.
  • Mindre än en månad kvar tills vi åker till Prag!
  • Jag ska äta hemlagad pizza imorgon.
  • Kalle skriver högskoleprovet på lördag. Igen. :P
  • Jag längtar efter Katarina. Vill inte ha henne långt borta i ett främmande land.
  • Mina ögon avslöjar minsta lilla känsla. Jag är så lätt att genomskåda.
  • Imorgon ska jag storstäda. Det kommer att bli jättefint!She Just Hated To Spread Gossip

Hade en fantastisk weekend i Stockholm med mamma. Kändes härligt att bara få vara. Handla så mycket jag ville och äta hur många muffins som helst. Underbart. Hittade dessutom en hel del kläder som jag kan ha till vardags. Två par byxor! När händer det i vanliga fall? Kände mig nöjd och utvilad när jag kom tillbaka till Umeå och lyckades göra en superinsats i pluggandet under veckan. Tyvärr har den effekten dött av nu när jag som bäst behöver den. Vi lsäer om metabolismen just nu och har kommit till upptaget i blodet. Vi ska dessutom göra en laboration som går ut på att vi ska testa oss själva. Upplägget är valfritt. Kan gå ut på att fasta i en vecka, springa ett maraton, sluta sova eller något annat spännande.... Har inte riktigt bestämt mig än för vad jag ska göra. :)

Igår var vi på skojig inflyttningsfest hos Amanda, Lotta och Ylva. Mycket folk och goda snittar och tilltugg. Jag körde på 50-talsstilen. Måste prova allting jag kan göra med min nya frisyr!

Förbereder mig för vårt hedrande besök på fredag. Petra och Kristin är på ingående!
Nu är det dags för nybakad kladdkaka och ikväll blir det Stardust.

Nya tider

Nu är jag korthårig! Och imorgon åker jag iväg till Stockholm på mysweekend med mamma. Kan det bli bättre? :)

image37