Monday morning.

Kl är 08.52, måndagmorgon. Ute är det mulet och grått och jag har en redovisning att göra i skolan. Kan det bli bättre?

Vi trivs iaf väldigt bra i lägenheten. Känns så mysigt att det är någon där när man kommer hem. Det är mycket roligare att laga mat och t o m att städa när man är två - och fast vi äter mycket lyxigare har matkostnaderna gått ner. Inget negativt att rapportera.

Fick träffa familjen i helgen! Katarina kom upp från sydeuropa för en snabb weekend. Jätteroligt att se henne igen och veta att det är bra med henne. Längtar tills hon är hemma för gott. (Eller iaf längre än en weekend..)
Apropå det, så har jag och Kalle bokat in en resa till Prag i november. Superlyxigt och billigt eftersom det inte är säsong där då. Vi åker den 21 nov till 24 nov. Om någon har lust att åka med då så vore det väldigt roligt. Vi vill gärna ha sällskap!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Prag, va roligt! Skulle gärna följa med om det hade funnits tid till det. Känner mig lite stressad just nu för det är så mycket. Härligt att ni trivs i lägenheten :) Vill så gärna komma upp och se den, men tid var det som sagt. Du får ha en trevlig helg! Massa kramar

2007-09-15 @ 09:45:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback